Klimavision

Is het te warm, dan voelt u zich snel suf. In een te koude ruimte voelt u zich ook niet op uw best. Met een goede klimaatbeheersing zorgt u voor een comfortabel binnenklimaat waarin u en uw medewerkers optimaal presteren.


Klimavision installeert en onderhoudt diverse installaties waarmee u de temperatuur en luchtvochtigheid nauwkeurig reguleert.

Meer over Klimavision

Klimavision is een vooruitstrevend, jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn opgericht in 2002 en sindsdien zijn we een groeiend bedrijf dat al vele vaste en tevreden klanten heeft.


Wij zijn een STEK-erkend bedrijf; onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd en zijn in bezit van een VCA-diploma. Klimavision is gevestigd in Ermelo, maar ons werkgebied beslaat heel Nederland.


Klimavision is een merkonafhankelijke organisatie, wat wil zeggen dat uw wensen en behoeften niet op het aanbod van een bepaalde producent afgesteld hoeven te worden.


Wij doen zaken met zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland.

Wilt u uw kantoor of huis voorzien van een airconditioning of warmtepompinstallatie? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bespreken met u een offerte op maat.

Ook voor koel- en vriesinstallaties kunt u bij ons terecht. Klimavision adviseert, verkoopt, installeert, onderhoudt en verhelpt storingen aan koeltechnische installaties en warmtepompen.


Wilt u alle technische installaties onderbrengen bij één organisatie zodat u één aanspreekpunt heeft? Dat kan bij Klimavision. Wij werken nauw samen met loodgieters, dakinspecteurs, meet- en regeltechniekers en cv-installateurs. Onze monteurs zijn hoog opgeleid en hebben een F-gassendiploma en VCA-diploma.

Waarom Klimavision

Klimavision B.V. Ermelo

Gunstig uurtarief

Klimavision B.V. Ermelo

Hoog opgeleid personeel

Klimavision B.V. Ermelo

Meeste onderdelen standaard op voorraad

Klimavision B.V. Ermelo

24-uursservice

Klimavision B.V. Ermelo

Zeer gunstig onderhoudscontract

Klimavision B.V. Ermelo

Korte lijnen, snelle acties

* Alle technische installaties zijn onder te brengen en u heeft 1 aanspreekpunt

Doe uw voordeel!

Neem contact op