Klimavision airconditioning in heel Nederland

Klimavision adviseert, verkoopt, installeert, onderhoud en verhelpt storingen aan airconditioning-systemen. Wij verkopen en onderhouden airconditionings van onder andere Sharp, Mitsubishi Electric, Clivet, Fuji Electric en Airwell. Wilt u meer informatie over airconditioning, onze projecten voor bedrijven of particulieren, of wilt u een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of bel ons op 0341-472657.

Lucht/water en water/water waterpompen

Wij bieden 2 soorten airconditioners: airconditioners met een lucht/water- of een water/water-warmtepomp. Lucht/water-warmtepompen hebben een buitenopgestelde unit. Deze haalt de energie uit de lucht. Water/water-warmtepompen hebben een bron in de grond. We installeren en onderhouden beide typen installaties. Wilt u alleen de bron laten installeren, of ook de warmtepomp, vloerverwarmingsleidingen, verdelers en aandraaiende installatie? Hoe u het wilt kunnen wij het leveren en installeren.

Offerte aanvragen?

Mocht u een prijsindicatie willen hebben voor uw woning of kantoor, dan stellen we u vooraf een aantal vragen:

  • heeft u thuis al vloerverwarming?
  • om hoeveel vierkante meter aan vloerverwarming gaat het?
  • naar welk type pomp gaat uw voorkeur uit?

Vraag direct een offerte aan
Moeten wij weten of er al bij u thuis vloerverwarming aanwezig is, om hoeveel vierkante meter aan vloerverwarming het gaat en of u lucht/water of water/water warmtepompen wilt. Met deze informatie kunnen wij u snel en precies tot dienst zijn.

Allround airconditioners

Airconditioners kunnen naast verkoeling ook meerdere taken op zich nemen. Zo worden Sharp airconditioners uitgevoerd met een zogenaamd "Plasmacluster". Dat wil zeggen dat er in de airconditioner gelijk een luchtreiniger is ingebouwd. Hierdoor wordt de lucht naast gekoeld ook meteen verschoond, wat beter is voor uw gezondheid. De Plasmacluster airconditioner is effectief tegen: huisstofmijt, graspollen, huidschilfers, honden- en kattenharen, virussen, bacteriën, schimmels, teer, nicotine, rooklucht, wc-geur, etenslucht en huisdiergeuren.