Service en onderhoud voor uw installatie

Vakkundig onderhoud op het juiste tijdstip verlengt de levensduur van uw airconditioner en houdt het apparaat in optimale conditie. Voor het onderhoud van uw apparatuur bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract hoeft u nauwelijks meer om te kijken naar uw apparatuur. Op het juiste moment controleren, onderhouden en repareren wij uw airconditioner.

Een onderhoudscontract van Klimavision

Als u een onderhoudscontract bij ons heeft en er treedt onverhoopt een storing op die niet telefonisch te verhelpen is, dan zijn wij met 24 uur bij u om deze storing te verhelpen. Deze 24-uurs beschikbaarheid valt in het onderhoudscontract.

Het is ook mogelijk om een 4-uurs contract af te sluiten. Indien er dan een storing optreedt die niet telefonisch te verhelpen is, zijn wij binnen 4 uur bij u.

Wilt u vrijblijvend een prijsopgave voor een onderhoudscontract aanvragen, bel of mail ons dan. Indien noodzakelijk komen wij bij u de installaties opnemen en sturen u vrijblijvend een prijsopgave toe.

Indien gewenst kunnen wij ook alle technische installaties onderbrengen in een onderhoudscontract. Wij werken veel met loodgieters, CV-installateurs, elektriciens, meet- en regeltechniekers en liftinstallateurs. Ook voor storingen aan uw koelinstallatie bent u bij Klimavision aan het juiste adres.

Storing? Bel 24/7: 0341 47 26 57

Neem contact op

Storing?
Bel 24/7: 0341 47 26 57

Neem contact op