Klimavision airconditioning in heel Nederland

Klimavision adviseert, verkoopt, installeert, onderhoudt en verhelpt storingen aan airconditioningsystemen. Wij verkopen en onderhouden airconditionings van onder andere Sharp, Mitsubishi Electric, Clivet, Fuji Electric en Airwell. Wilt u meer informatie over airconditioning, onze projecten voor bedrijven of particulieren of wilt u een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of bel ons via 0341 - 47 26 57.

Contact opnemen

Lucht/water- en water/waterwarmtepompen

Wij bieden twee soorten airconditioners: airconditioners met een lucht/water- of een water/waterwarmtepomp. Lucht/waterwarmtepompen hebben een buitenopgestelde unit. Deze halen de energie uit de lucht. Water/waterwarmtepompen hebben een bron in de grond. We installeren en onderhouden beide typen installaties. Wilt u alleen de bron laten installeren of ook de warmtepomp, vloerverwarmingsleidingen, verdelers en aandraaiende installatie? Zoals u het wilt, kunnen wij het leveren en installeren.

Offerte aanvragen?

Mocht u een prijsindicatie willen hebben voor uw woning of kantoor, dan stellen we u vooraf een aantal vragen:

  • Heeft u thuis al vloerverwarming?
  • Om hoeveel vierkante meter aan vloerverwarming gaat het?
  • Naar welk type pomp gaat uw voorkeur uit?

Met deze informatie kunnen wij u snel en precies van dienst zijn.

Allround airconditioners

Airconditioners kunnen naast verkoeling ook meerdere taken op zich nemen. Zo worden Sharp airconditioners uitgevoerd met een zogenaamd "Plasmacluster". Dat wil zeggen dat er in de airconditioner gelijk een luchtreiniger is ingebouwd. Hierdoor wordt de lucht naast gekoeld ook meteen verschoond, wat beter is voor uw gezondheid. De Plasmacluster airconditioner is effectief tegen: huisstofmijt, graspollen, huidschilfers, honden- en kattenharen, virussen, bacteriën, schimmels, teer, nicotine, rooklucht, wc-geur, etenslucht en huisdiergeuren.