De warmtepompen van Klimavision

Voor een ideale klimaatbeheersing wilt u de temperatuur nauwkeurig kunnen beïnvloeden. Daarom levert Klimavision systemen die kunnen koelen en verwarmen. Lees meer over de warmtepompen van Klimavision.

Warmtepompen van Clivet en Hitachi

Klimavision adviseert, verkoopt, installeert, onderhoudt en verhelpt storingen aan warmtepompen. We werken met zowel lucht/waterwarmtepompen als water/waterwarmtepompen.


Lucht/waterwarmtepompen zijn warmtepompen die warmte of koude onttrekken uit de lucht en afgeven aan het afgiftesysteem, zoals bij vloerverwarming.


Water/waterwarmtepompen zijn warmtepompen met een bron. Deze onttrekken warmte of koude uit de grond en geven deze af aan het afgiftesysteem. Ook dit systeem kan worden toegepast bij vloerverwarming.


Klimavision kan het gehele traject voor u verzorgen. We installeren de bron, vloerverwarmingsleidingen, verdelers, buffervat of de gehele warmtepompinstallatie.

Merken

Klimavision werkt veel met de merken Clivet en Hitachi. Daarnaast werken we met warmtepompen van Fujitsu, Hitachi, Mitsubishi, Ferolli en ACM.